Heej!
Igår lämnade jag av islänningarna på Arlanda vilket var lite tråkigt faktiskt. Jag var väldigt trött så skönt att man kan ta det lite lugnt men dom kommer vara saknade. 
 
Vi hade en händelserik vecka med gröna lund, kayakpaddling, klättring inne, klättring ute, mycket tågåkning, båtåkning, god mat, mycke snacks, shopping och filmkvällar. Äventyr och problem som vi lyckats lösa. Jag behövde dessutom jobba tre pass. Lör 9-17, mån 6-11.30 och tis 6-11.30. Med klättring efter. Krafterna är ganska slut nu men kul har det varit!
 
Titeln är inte bara ett clickbait eller något sådant. Bara ett citat som jag kom på och har tänkt mycket på. Det låter ju för det första lite roligt men lite sanning finns där i. För om du inte vågar ta risker eller utmana dig själv lever du bara rädd eller "bekväm". Tar du risker kan så mycket kul hända men det kan också gå fel! Fast för att stå med framgång måste du veta hur det är att misslyckas!
 
Denna sommar har jag utmanat mig själv mer än nåågonsin förut! Jag har varit nervös och haft ont i magen men när jag väl vågat har magonten bytts ut mot lycka. Jag var på lägret på Island jag skrivit om tidigare och därifrån har jag träffat människor som jag aldrig kommer glömma. 3 islänningar som stannat hos mig en vecka, en supersnäll tjej från Stockholm, några shyssta lite överrallt ifrån som jag har kontakten på snapchat med och sen en kille från skåne som jag var räddast för att träffa igen. Han kom till mig i tre dagar vilket var 3 dagar jag aldrig glömmer. Allt var läskigt i början men nu behöver jag inte vara nervös mer på ett tag! :-) Nästa härliga äventyret börjar på måndag då ghmnasiet drar igång.
 
Ha det bäst och försök att utmana dig själv mellan de bekväma dagarna. Går allt åt *** så slipper du ivarefall magonten av att inte pröva.♡