Heej!
Det har verkligen gått ett tag sen sist nu! Mer än en vecka. Anledningen har varit att jag har varit helt slut och har haft hur mycket som helst i skolan och livet. Sen blev det lite segt när man inte fick någon respons på inläggen i form av kommentarer eller hjärtan. Jag skriver absolut inte bara därför utan jag vill inspirera och skriva av mig lite om recept mm. Men när det inte känns som att någon lyssnar/läser där ute så blir man lite omotiverad ibland.
 
Under denna tid har det hunnit vara valborg då jag var med kompisar och kollade på en brasa. Jag har haft många prov. Min kusin har konfirmerat sig, jag har varit på John Mayers konsert och ätit gott. Hoppas ni gillar inlägget!
 
 
 
Valborg var mycket mycket trevligt då jag var med kompisar, kollade på brasan och åt frukt doppat i veganchoklad. Chokladen var ganska dyr, runt 29kr men den var god dock.
 
 
Kusinen konfirmerade sig en bra helg då det var sommarväder ute. Släkten hängde ute och åt eller gick promenader eller gjorde andra aktiviteter ute. Han blev glad för de fina läderarmbanden han fick i present så det var ju kul. Synd bara att jag missade Hov1 på grönalund, men det kommer fler konserter.
 
John Mayer konserten i globen var väldigt bra! Men vi åkte direkt från konfirmationen till konserten som var i söndags. Kusinen bor i Trollhättan så det var en bit att åka.
Konserten innehöll olika avsnitt och John är gryyym på gitarren! Jag förstår ingenting. Så det var sjukt kul att se och jag har hört in princip alla låtar vilket gör allt ännu bättre. Har du inte lyssnat så gå in på spotify nu. Han kan nog inte sjunga falskt heller och bra texter har han. En soul, pop, akustisk artist som kan spela gitarr och gör bra konserter är han även fast han kan vara dryg på TV osv ibland.
 
Myskvällar har det blivit ibland med risglass, bär, ostbågar och isthe. Här hängde jag med systern och lade 500bitarspussel. Låter tråkigt men man blir besatt kan jag lova!
Ps. ostbågar kan resultera till en arg mage men en liten skål ibland kan slinka ner haha.
 
Ha det bra! Så ska jag sova ikapp mina missade sömntimmar. Konserten var b.la på en söndagkväll och jag sov max 5h. Prov imorgon också så det är dags att sova, puss♥